Klantenbeoordelingen

Go for the Moon is hartstikke blij met jou als klant! Daarom willen we graag weten hoe jouw aankoop bevalt. Positieve, maar ook negatieve feedback is meer dan welkom. Want daarmee houden we het niveau van onze producten en onze service hoog en biedt het ons tegelijkertijd de mogelijkheid om ook andere klanten van de juiste informatie te voorzien. Zo bouw jij mee aan de uitstekende kwaliteit van onze producten en aan de Go for the Moon website!

Go for the Moon is aangesloten bij Webwinkelkeur. Je vindt de “floating” icon links op al onze pagina’s. Als je daar op klikt, kun je jouw beoordeling over ons achterlaten en kan iedereen die lezen. Alvast bedankt!

Beoordeel onze producten

Heb jij een lichaamskussen, een kussenhoes of een accessoire bij ons aangeschaft? Dan waarderen we het enorm als je dit artikel in onze online winkel onder “Beoordelingen” wilt beoordelen. Door jouw beoordeling blijven wij scherp en houden we bovendien de informatie over de door ons aangeboden producten up-to-date.

We vragen je wel om alleen een beoordeling te schrijven nadat je een van onze producten in gebruik hebt genomen. Alleen dan is jouw beoordeling namelijk echt waardevol voor andere klanten en kunnen wij jouw beoordeling gebruiken om onze kwaliteit te waarborgen.

Wij geven om je mening!

Schrijf een beoordeling en vertel ons wat je van het door jou aangeschafte product vindt. Voldoet het aan je verwachtingen of valt het juist wat tegen? Wat vind je er goed aan en waar is ruimte voor verbetering? Laat het ons weten! Zo help je ook anderen met het maken van de juiste keuze.

Wat moet je vermijden?

Je kunt in principe alles tegen ons zeggen! Maar sommige uitingen horen niet thuis op een website als die van Go for the Moon en de productbeoordelingen zijn niet voor alle soorten berichten de juiste plek. Om die reden bekijken we elke beoordeling en verwijderen we, als dat nodig is, een bericht. Wanneer we daartoe genoodzaakt zijn, gaat het om beoordelingen van onderstaande aard: 

  • Beoordelingen met scheldwoorden, obsceen, vulgair of anderszins aanstootgevend taalgebruik.
  • Beoordelingen met fascistische, racistische, antisemitische, discriminerende of radicale, politieke uitingen.
  • Beoordelingen waarin persoonlijke gegevens zoals e-mailadressen, telefoonnummers of URL´s staan vermeld.
  • Beoordelingen die verwijzen naar andere beoordelingen (andere beoordelingen kunnen ook verwijderd worden en dan veroorzaakt jouw verwijzing verwarring).
  • Reacties die geen betrekking hebben op het product, maar op onze service. (Feedback over onze service horen we natuurlijk ook graag. Maar hiervoor mag je gebruik maken van onze onafhankelijke beoordelingssite Webwinkelkeur.

Zie je een ongepaste beoordeling?

Ontdek jij in onze online winkel een beoordeling die je ongepast vindt? Laat ons dat dan vooral weten! Stuur een e-mail naar support@goforthemoon.nl en vermeld bij welk product en op welke pagina (URL) het bericht staat. Alvast bedankt voor je attente hulp!

De kleine lettertjes

Houd a.u.b. rekening met onze voorwaarden: Go for the Moon heeft het recht om een beoordeling te verwijderen, wanneer de beoordeling op welke manier dan ook ongepast is. Daarnaast is het goed om te weten dat wanneer jij een beoordeling in onze online winkel plaatst, wij daar automatisch het alleenrecht over verkrijgen. Dat wil zeggen dat je ons met het plaatsen van je beoordeling het exclusieve en onbeperkte gebruiksrecht geeft en dat je garandeert dat je beoordeling vrij is van het recht van derden. Als we jouw beoordeling gebruiken, kun je geen aanspraak maken op een vergoeding, van welke aard dan ook.