"We weten allemaal: goed slapen is essentieel om goed te kunnen functioneren."

"We weten allemaal: goed slapen is essentieel om goed te kunnen functioneren."

Het verhaal en de missie achter Go for the Moon

Go for the Moon is opgezet door mij, Nikki Romers. Tijdens een yogavakantie in Portugal in de nazomer van 2019 overdacht ik mijn carrière terwijl ik uitstaarde over zee. Ineens wist wat ik wilde doen. Als lichte slaper verbeterde ik mijn nachtrust al jarenlang door te slapen met een lichaamskussen. Ooit trof ik zo’n kussen in mijn hotelbed tijdens een vakantie op Ibiza. Spanjaarden gebruiken de langwerpige kussens oorspronkelijk in de breedte van het bed; als dubbel hoofdkussen. Ik ben het daar gaan gebruiken als lichaamsondersteuning en als een soort mega knuffel. Dit was GEWELDIG!
Bij thuiskomst schafte ik via een Spaanse webshop een soortgelijk exemplaar aan en sindsdien slaap ik nooit meer zonder. Tenzij ik ergens logeer en dan mis ik mijn kussen echt. 

Previous
Next

Het lichaamskussen:


☾ geeft een geborgen, ontspannen gevoel.
☾ zorgt voor een ergonomisch goede slaaphouding (doei rugklachten, hallo ontspanning).
☾ helpt je lekkerder slapen, waardoor je fysiek en mentaal beter functioneert.

De hoogste tijd om lekker te slapen

Van deze voordelen wilde ik dat iedereen op de hoogte was. Want een goede nachtrust is voor veel mensen een steeds grotere uitdaging. En dat is best te verklaren. We worden dagelijks blootgesteld aan meer prikkels dan we kunnen verwerken en er rust een bijna constante (sociale) druk op ons. Om maar te zwijgen over die schermen die ons wakker houden.

We weten allemaal: goed slapen is essentieel om goed te kunnen functioneren. Als dat geen vanzelfsprekendheid meer is, lijkt lekker slapen een luxe te worden. Laten we het dan daadwerkelijk als luxe gaan ervaren! Als je het doet, doe het dan goed. Slecht slapen is inmiddels een wereldwijd en groot probleem. Go For The Moon is opgezet om soelaas te bieden met de mooiste lichaamskussens die jouw nachtrust en ontspanning verbeteren.

Go For The Moon ben ik gestart vanuit de missie om jou beter te laten slapen met een kwalitatief lichaamskussen en de mooiste bijbehorende hoezen. Om beter voor jezelf te zorgen en om écht te investeren in jouw moment, jouw rust en ontspanning. Het is de hoogste tijd!

Jaag je dromen na

De naam ‘Go For The Moon‘ is geïnspireerd op een uitspraak die de Nasa deed toen de Apollo 11 werd gelanceerd in 1969, met de eerste maanlanding als doel. Naast dat de uitspraak iets zegt over de maan, en dus de nacht, zit er voor mij een symbolische boodschap achter: Go For The Moon staat voor het najagen van je dromen. Juist als je denkt dat ze zo onbereikbaar zijn als de maan. Want niets is minder waar. Daar is die eerste maanlanding het beste bewijs van.

GFTM lichaamskussens slapen

Vakwerk

Voor de kussens, de handgemaakte kussenslopen en accessoires werk ik samen met producenten uit de Benelux. Op die manier zijn de lijntjes kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Ieder kussen en iedere kussensloop is professioneel vakwerk, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit.

Go for the Moon
Postadres: Antiloopstraat 45 D, 4817 LA Breda
Contact: info@goforthemoon.nl | 06-19946088
KvK: 77176170 | Btw-id: NL003161993B93