Ontdek het nieuwe slapen

Upgrade de ervaring van jouw gasten en zorg dat ze
terugkomen.

In jouw B&B, vakantiehuis of hotel wil je jouw gasten in de watten leggen. Met een overnachting die tot in de puntjes is verzorgd, keren ze uitgerust & tevreden huiswaarts. En vanaf dat moment gaat het als een lopend vuurtje: enthousiaste gasten boeken een tweede keer en verspreiden bovendien de goede ervaring onder familie en vrienden. Met de lichaamskussens van Go For The Moon geef je jouw gasten net dat beetje extra én iets om over naar huis te schrijven. 

Wil jij:

☾ jouw gasten tevreden en nog uitgeruster huiswaarts laten keren?


☾ de slaapkamer een hotel chique uitstraling geven?

☾ op een laagdrempelige manier een wow-factor en extra luxe toevoegen?

B&B Lief Huisje Zeeland
Iske, Lief Huisje Zeeland: “Superblij zijn we met de lichaamskussens van ‘Go for the Moon’. We hebben regelmatig zwangere vrouwen als gast die hier hun Babymoon houden. Niets zo lekker om na een warm bad in bed te gaan liggen en extra ondersteuning te hebben. Al veel fijne reacties mogen ontvangen!”
Zomerhuisje Zeeland
Suus, Zomerhuisje Zeeland: “De kussens van Go For The Moon zijn een geweldige extra service voor onze gasten. Zwangere dames, maar ook onze overige gasten kunnen heerlijk loungen en cocoonen.”
b&b slapen op 16
Petra, B&B Slapen op 16: “Het large kussen van Go For The Moon fungeert bij ons als headboard en knuffelkussen. Gasten vinden het een super fijne verrassing!”

Vorige
Volgende

Ontvang een voorstel !