fbpx

Let op! Wij verzenden iedere woensdag & vrijdag.
bestellingen vóór 11u gaan nog mee.
gratis verzending bij besteding vanaf 175,-

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veelgestelde vragen

Lichaamskussens

Dat is een persoonlijke kwestie, maar dit handigheidje kan je op weg helpen: leg je arm en je been eens op een hoofdkussen. Meet vervolgens je hoofdkussen op, zodat je kunt inschatten hoe beide maten lichaamskussens liggen. Kun je toch nog niet kiezen? We schreven we er een blog over. 

Slecht slapen kan tal van oorzaken hebben. Je slaappositie en niet goed kunnen ontspannen zijn twee belangrijke factoren. Het lichaamskussen zorgt dat je ontspannen en tegelijkertijd stabiel ligt. Tel daar het knuffeleffect bij op en je kunt rustig in slaap vallen. En doordat je wervelkolom zijn natuurlijke positie behoudt tijdens de nacht, krijgt je brein minder ‘wekprikkels’. Daardoor kun je dus beter doorslapen. Win-win!
Dat kan nóg niet. Uit hygiënische en duurzame overwegingen kun je gebruikte kussens namelijk niet retourneren. Wel werken we aan onze eigen mini showroom in Breda, waar je straks welkom bent om te komen proefliggen (en de kussenslopen van dichtbij kunt bekijken). Houd onze socials in de gaten!
Doordat je jouw arm en been op het kussen laat rusten, neem je automatisch een ergonomische slaaphouding aan. Des te meer als je je hoofd laat rusten op een hoofdkussen (en het lichaamskussen als aanvulling daarop gebruikt). Daarnaast zorgt het kussen ervoor dat je wervelkolom zijn natuurlijke positie behoudt gedurende de nacht. Daardoor kun je goed ontspannen, lekker (door)slapen en heb je bovendien minder last van lichamelijke klachten.
Het percentage Nederlanders dat zich eenzaam voelt, was nog nooit zo hoog. Dat gaat ons aan het hart. Hoewel het lichaamskussen natuurlijk geen vervanging is voor een persoon, geeft het een warm en geborgen gevoel. Knuffelen maakt je blij, ontspannen en laat je lekkerder slapen. Heb je niemand in de buurt voor de nodige knuffels? Zoals Prof. dr. Sander Koole zegt: “Een interpersoonlijke aanraking is zo’n krachtig mechanisme, dat zelfs objecten die een omhelzing van een persoon simuleren hetzelfde effect bereiken.” Zo kan het lichaamskussen dus een hele fijne uitkomst bieden aan mensen die alleen slapen of zich alleen voelen – van tieners tot senioren.
Jazeker. In de tijk van het kussen zit namelijk een handige rits. Daardoor kun je extra vulling toevoegen of juist vulling eruit halen. Net wat jij fijn vindt! We verkopen ook bijvulzakjes losse vulling.
Ha! Over het algemeen kennen wij twee kampen: de partner die het lichaamskussen heel ongezellig vindt (maar daar komen we zo op terug) en de partner die jouw kussen na verloop van tijd inpikt (want jeeeetje, wat ligt dat ding chill). De partner die in eerste instantie bang is voor concurrentie in bed hoeft niet te vrezen. Deze twee beelden schetsen precies wat we hiermee bedoelen: https://www.instagram.com/p/CO-wGQojtWh/ https://www.instagram.com/p/CRYDrJDjUeC/ 
Onze eerste reactie is ‘zeker wel!’. Het genuanceerde antwoord luidt: dat hangt af van de oorzaak van jouw rugpijn, maar het lichaamskussen biedt absoluut een goede ondersteuning voor jouw rug. We durven geen claims te doen, maar krijgen vaker terug van klanten dat rugklachten verminderen of zelfs verdwijnen. Naast een goed matras en hoofdkussen helpt het lichaamskussen je aan een ergonomische slaaphouding. Dat kan zeker bijdragen aan verlichting!

Kinderkussens

Absoluut. Zoals Susanne Willekes (1e Kinderslaapcoach van NL) zegt over het kinderkussen: “Naast dat het kussen een geborgen en vertrouwd gevoel geeft, is het een positieve slaapassociatie voor kinderen en kan het helpen bij moeite met slapen.” Meer lezen over het kinderkussen en positieve slaapassociaties? Klik hier.
Voor kinderen jonger dan twee jaar is het niet veilig om met een kussen te slapen. Wij raden het dan ook sterk af. Wordt je kindje twee jaar? Dan is het knuffelkussen een heel mooi verjaardagscadeau! Dat geldt trouwens ook als hij of zij 11 jaar wordt hoor, want tot aan de middelbare school is het kinderkussen heel geschikt. Daarna kunnen ze over op de grotere maten!
Bijna alle hoezen voor het kinderkussen zijn gemaakt van katoen en linnen met het Oeko-Tex keurmerk. Dat wil zeggen dat er geen toxische stoffen zijn gebruikt in het textiel. Wel zo fijn en belangrijk! Je laat jouw kind dus onbezorgd met het kussen knuffelen en slapen.

Retourneren

Wij garanderen onze klanten nieuwe, ongebruikte kussens. Graag je begrip hiervoor wanneer je besluit om de producten te retourneren.

Om die reden vragen we je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg, en zorg ervoor dat deze goed verpakt wordt. Lees hier ons volledige retourbeleid als je wilt retourneren.

In ons retourbeleid lees je wat je precies moet doen. Na ontvangst van jouw bestelling heb je 14 dagen de tijd om de ongebruikte producten te retourneren. Stuur daarvoor een mail naar info@goforthemoon.nl en verstuur vervolgens de producten in de originele verpakking en staat terug naar ons retouradres (die vind je op het label van jouw ontvangen pakket). Voeg altijd een notitie bij.

Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, storten wij het bedrag binnen 14 dagen terug. In de praktijk doen we dat de eerstvolgende werkdag na het – in goede orde – ontvangen van de producten. We gebruiken hiervoor het rekeningnummer waar de bestelling mee is betaald.

De kosten van het retourneren zijn altijd voor jouw eigen rekening. Ook wanneer je alle producten van jouw oorspronkelijke bestelling terugstuurt. Je krijgt dan het aankoopbedrag en de originele verzendkosten teruggestort op je rekening.

Verzendkosten

Voor brievenbuspakketjes (waar de meeste kussenslopen in passen) betaal je €3,95 en voor pakketten (de kussens) is dat €6,95

Er past maximaal één medium/large lichaamskussen in een doos. Dus bij twee of meer kussens versturen we automatisch meerdere pakketten – met ieder pakket verzendkosten à €6,95. Wil je een grote (zakelijke) bestelling doen? Neem dan even contact met ons op.

Als je in de buurt van Breda bent of woont, kan dat zeker. Kies voor ‘ophalen in Breda’ bij het plaatsen van jouw bestelling en neem vervolgens contact met ons op. Dan spreken we een datum en tijd af.

Samenwerken

Leuk dat je interesse hebt in een samenwerking. Hier hebben we een affiliate programma voor opgezet. Als je je hier aanmeldt, beoordelen wij het verzoek en komen we z.s.m. bij je terug!

We zijn razend benieuwd! Stuur ons gewoon even een mailtje met jouw ideeën en we komen erop terug.

Kijk, het is onze missie om iedereen lekker te laten slapen. Daar horen jullie gasten ook bij! Dus dit soort aanvragen vinden we leuk. Stuur ons een mail met wat meer informatie (inclusief het gewenste aantal kussens en bijvoorbeeld de bezettingsgraad van jouw gastenverblijf). We denken graag mee.

Krijg toegang tot exclusieve kortingen en tips voor een betere nachtrust.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwbrief.
De waardering van www.goforthemoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 83 reviews.

Verzending vanaf woensdag 27 dec

Vanwege de feestdagen wordt jouw bestelling woensdag 27 december verzonden. 

Dank voor je geduld en geniet van de kerst!