fbpx

Let op! Wij verzenden iedere woensdag & vrijdag.
bestellingen vóór 11u gaan nog mee.
gratis verzending bij besteding vanaf 175,-

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Beter slapen met een lichaamskussen

Zo’n 63 procent van de Nederlanders slaapt niet goed genoeg, en niet lang genoeg. Dat is een groot probleem, want wie niet goed slaapt, functioneert niet goed. Het goede nieuws is dat we het tij kunnen keren! Hoe? Slecht slapen heeft meerdere oorzaken, waarvan een verkeerde slaaphouding er één van is. Met een lichaamskussen verbeter je onder andere de positie van de wervelkolom waardoor je makkelijker ontspant, beter doorslaapt en bovendien lichamelijke klachten vermindert. 

Daarom hebben we Go For The Moon opgericht. Om jou beter te laten slapen, zodat je overdag je dromen kunt waarmaken. Good night, awesome day!

We are on a mission

‘Go for the Moon!’ is een uitspraak van de NASA, die in 1969 de Apollo 11 lanceerde richting de maan. De eerste maanlanding is een historische mijlpaal en inspireert ons vandaag de dag om onze grootste dromen waar te maken. Zelfs – of juist! – als die dromen in eerste instantie onmogelijk lijken. Een goede nachtrust ligt aan de basis van dromen en doelen manifesteren. 

En dat is dus onze missie en grote droom: jouw slaapkwaliteit verbeteren, zodat je de wereld aan kunt. Met grote kussens voor grote dromers. Go For The Moon baby!

Over de oprichter

Go For The Moon is opgericht door Nikki Romers. Jarenlang was zij zelf geen beste slaper. Tot ze op vakantie in het buitenland een langwerpig kussen aantrof op bed. Wat een uitkomst bleek dat! Toen zij jaren later niet meer zonder dat lichaamskussen kon, besloot ze: dit moet iedereen ervaren! 

En zo werd een nieuw slaapmerk geboren, dat functionele én knappe lichaamskussens maakt. Twee vliegen in één klap! Want lekker slapen is natuurlijk de hoofdprijs – en met hetzelfde gemak geef je een hotel chique upgrade aan jouw slaapkamerinterieur.  

Krijg toegang tot exclusieve kortingen en tips voor een betere nachtrust.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Bekijk onze collectie

Lichaamskussens

Lichaamskussens

kussenslopen

kussenslopen

knuffelkussen

knuffelkussen

De waardering van www.goforthemoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 83 reviews.

Verzending vanaf woensdag 27 dec

Vanwege de feestdagen wordt jouw bestelling woensdag 27 december verzonden. 

Dank voor je geduld en geniet van de kerst!