fbpx

Wij verzenden iedere woe & vrij.
Bestellingen vóór 11u gaan nog mee.
Gratis verzending bij besteding vanaf 125,-

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Retourneren

Je kunt (een gedeelte van) je bestelling binnen 14 dagen nadat het door de bezorger bij jou (of een derde) is afgeleverd retourneren. Je kan dit doen door het product, samen met een notitie waaruit je wens tot herroeping blijkt, meteen binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen.

Je kunt ook eerst binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop wenst af te zien. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@goforthemoon.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Voeg in alle gevallen de pakbon of een notitie toe, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Je ontvangt een mail als de retour bij ons binnen is. Het bedrag zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, aan je gecrediteerd worden.

De retourzending is voor rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat je zelf de verzendkosten betaalt voor het retourneren. De oorspronkelijke verzendkosten (bij aankoop van het artikel) krijg je van ons terug, mits je de gehele bestelling retourneert. Go for the Moon is niet aansprakelijk voor beschadigen of zoekraken van retour verzonden producten.

Uitzonderingen

Producten die specifiek en afwijkend van de standaard producten op wens van de consument gepersonaliseerd en/of gemaakt zijn;

Contactgegevens

Go for the Moon
Zijlstraat 7D
4811 RZ Breda

De waardering van www.goforthemoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 85 reviews.

Verzending vanaf woensdag 27 dec

Vanwege de feestdagen wordt jouw bestelling woensdag 27 december verzonden. 

Dank voor je geduld en geniet van de kerst!