fbpx

Let op! Wij verzenden iedere woensdag & vrijdag.
bestellingen op die dagen vóór 12u gaan nog mee.
gratis verzending bij besteding vanaf 175,-

Retourbeleid

Retourneren

Je kunt (een gedeelte van) je bestelling binnen 14 dagen nadat het door de bezorger bij jou (of een derde) is afgeleverd retourneren. Je kan dit doen door het product, samen met een notitie waaruit je wens tot herroeping blijkt, meteen binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen.

Je kunt ook eerst binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop wenst af te zien. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goforthemoon.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Voeg in alle gevallen de pakbon of een notitie toe, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Het product dient ongebruikt, (indien redelijkerwijs mogelijk) in originele verpakking en in nieuwstaat verpakt te zijn.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Je ontvangt een mail als de retour bij ons binnen is. Het bedrag zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, aan je gecrediteerd worden.

De retourzending is voor rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat je zelf de verzendkosten betaalt voor het retourneren. De oorspronkelijke verzendkosten (bij aankoop van het artikel) krijg je niet van ons terug. Go for the Moon is niet aansprakelijk voor beschadigen of zoekraken van retour verzonden producten.

Uitzonderingen

Producten die specifiek en afwijkend van de standaard producten op wens van de consument gepersonaliseerd en/of gemaakt zijn;

Producten die aantoonbaar in gebruikte staat zijn, niet (indien redelijkerwijs mogelijk) meer voorzien van de originele verpakking en niet in nieuwstaat verpakt zijn.

Contactgegevens

Go for the Moon
Zijlstraat 7D
4811 RZ Breda

De waardering van www.goforthemoon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 70 reviews.

Verzending vanaf maandag 21 aug

Vanwege een korte vakantie wordt jouw bestelling maandag 21 augustus verzonden. 

Dank voor je geduld en geniet van de zonnige dagen!