fbpx

Let op! Wij verzenden iedere woensdag & vrijdag.
bestellingen vóór 11u gaan nog mee.
gratis verzending bij besteding vanaf 175,-

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zwanger? Dit is het beste zwangerschapskussen

Als je zwanger bent, kan een comfortabele slaaphouding een steeds grotere uitdaging worden. Naarmate je buik groeit, wordt het lastiger om lekker te liggen en krijg je meer pijn als je een nacht niet goed ligt. Een zwangerschapskussen is dan precies wat je nodig hebt. Deze biedt ondersteuning en verlichting van eventuele pijnklachten. Doordat je hierdoor meer ontspannen bent, slaap je ook nog eens beter. Goed voor jou én je kleine! In dit artikel vertellen we je waarom een recht zwangerschapskussen de beste optie is voor, tijdens en na je zwangerschap.

Waarom zo’n lang kussen als je zwanger bent?

Een zwangerschapskussen is ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden tijdens de zwangerschap. Het helpt je om comfortabeler te slapen door extra steun te geven aan je hele lichaam. De cruciale drukpunten die worden verlicht zijn de buik, rug en heupen (het bekken).

Een recht zwangerschapskussen - waarom is dat beter dan een kromme?

Het zwangerschapskussen van Go For The Moon heeft een recht model, in tegenstelling tot andere kromme varianten. Dit is waarom juist dat rechte model het beste zwangerschapskussen maakt: alleen met een recht kussen kun je de meest ergonomische houding aannemen. Doordat ook je voeten en knieën worden ondersteund door het kussen, blijven je heupen en wervelkolom stabiel en zak je niet in. Dat laatste gebeurt wel als je een krom kussen gebruikt. Die verdwijnt namelijk tussen je benen, waardoor je wervelkolom te veel gaat buigen. Dit leidt mogelijk tot rugklachten. Bekijk maar eens de eerste minuut van dit filmpje

beste zwangerschapskussen

Nog even op een rij: de voordelen van investeren in een (recht) zwangerschapskussen

Investeren in een zwangerschapskussen van goede kwaliteit heeft veel voordelen. Een aantal belangrijke:

  • Juiste slaaphouding: door de vorm en het volume van het kussen lig je de hele nacht comfortabel. Het kussen biedt ergonomische ondersteuning in jouw favoriete slaaphouding. Hierdoor krijg je onder andere een betere bloedcirculatie en betere nachtrust.
  • Pijnverlichting: de demping van een zwangerschapskussen helpt lichamelijke pijntjes te verlichten. Met name rond de rug, heupen en buik, waar veel spanning en druk op komt te staan. Door het kussen onder je buik te leggen, blijven je heupen en wervelkolom in een betere houding. Hierdoor slaap je beter.
  • Betere nachtrust: naarmate de zwangerschap vordert, kunnen lichamelijke ongemakken je parten gaan spelen. Ook als het gaat om je nachtrust. Het zwangerschapskussen geeft je jouw ontspanning, ondersteuning en verlichting terug, waardoor je beter slaapt.

Drie vliegen in één klap: het rechte zwangerschapskussen is ook handig ná de zwangerschap

  1. Van het lichaamskussen van Go For The Moon heb je niet alleen tijdens je zwangerschap veel profijt. Het is namelijk óók geschikt als voedingskussen! Gebruik het kussen achter je als rug- of armsteun, of leg het voor je op schoot. 
  2. Daarnaast kun je na je zwangerschap ook gewoon slapen met het lichaamskussen. Het is zeker niet alleen geschikt voor zwangeren! Ook na de zwangerschap biedt het kussen steun, verlichting, geborgenheid en meer fijne voordelen voor een goede nachtrust. 
  3. Als klap op de vuurpijl is het lichaamskussen van Go For The Moon ontworpen als praktisch hulpmiddel, maar zeker ook als knap bed accessoire! Maak je keuze uit het ruime assortiment katoenen en linnen kussenslopen en tover je bed om tot een hotel chique stijl.  

Dus ben je op zoek naar hét item dat je voor, tijdens en ver na de zwangerschap ondersteunt? Investeer dan in een recht zwangerschapskussen.

De waardering van www.goforthemoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 83 reviews.

Verzending vanaf woensdag 27 dec

Vanwege de feestdagen wordt jouw bestelling woensdag 27 december verzonden. 

Dank voor je geduld en geniet van de kerst!