fbpx

Let op! Wij verzenden iedere woensdag & vrijdag.
bestellingen op die dagen vóór 12u gaan nog mee.
gratis verzending bij besteding vanaf 175,-

Hoe een verzwaringskussen bijdraagt aan een betere nachtrust

Een verzwaringskussen is een relatief nieuw type kussen dat steeds populairder wordt. Het heeft een fijn gewicht en is gevuld met kersenpitten. Het idee achter een verzwaringskussen is dat het extra gewicht drukt op het lichaam en zo een kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel. Dit kan leiden tot een diepere, meer ontspannen slaap en kan ook helpen bij angstgevoelens en stress.

Een verzwaringskussen voor kinderen

Speciaal voor kinderen heeft Go For The Moon een verzwaringskussen ontwikkeld dat is ontworpen om te helpen bij een betere slaap. Het kussen (de Tiny Moon Pillow) is gemaakt van 100% linnen, gevuld met kersenpitten en weegt ongeveer 385 gram. Het halve maantje is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: paars, bruin en groen. Het kussentje geeft rust en warmte en kan helpen bij kinderen met slaapproblemen, ADHD, autisme.

kersenpitkussen kind

Een verzwaringskussen voor volwassenen

Ook voor volwassenen kan een verzwaringskussen helpen bij een betere nachtrust. Het extra gewicht (bijna 1 kilo) kan helpen bij het verminderen van onrust en stress en kan leiden tot een diepere, meer ontspannen slaap. Het kussen van Go For The Moon (de Big Moon Pillow) is ontworpen in een halve maan vorm, waardoor het zich perfect vormt naar je lichaam. The Moon Pillow is gevuld met kersenpitten, wat zorgt voor zwaarte en warmte. Hierdoor kan het kussen ook menstruatiepijn verlichten.

verzwaringskussen

Wil je een betere nachtrust? Dit is het uitproberen waard!

Een verzwaringskussen kan helpen bij een betere nachtrust door het bieden van extra gewicht en druk op het lichaam. Het kan zowel kinderen als volwassenen helpen bij het verminderen van angst, onrust en stress en kan leiden tot een diepere, meer ontspannen slaap. Het kersenpitkussen The Moon Pillow is ontwikkeld als warmte- en verzwaringskussen, dat bijdraagt aan meer ontspanning en een betere nachtrust. Het kussen is gevuld met kersenpitten en heeft een halve maan vorm, waardoor het zich perfect naar het lichaam vormt en daar rust en warmte biedt. Als je moeite hebt om in slaap te vallen of vaak wakker wordt gedurende de nacht, kan het uitproberen van een verzwaringskussen het proberen waard zijn.

De waardering van www.goforthemoon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 70 reviews.

Verzending vanaf maandag 21 aug

Vanwege een korte vakantie wordt jouw bestelling maandag 21 augustus verzonden. 

Dank voor je geduld en geniet van de zonnige dagen!