fbpx

Wij verzenden iedere woe & vrij.
Bestellingen vóór 11u gaan nog mee.
Gratis verzending bij besteding vanaf 125,-

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Hoe een verzwaringskussen bijdraagt aan een betere nachtrust

Een verzwaringskussen is een relatief nieuw type kussen dat steeds populairder wordt. Het heeft een fijn gewicht en is gevuld met kersenpitten. Het idee achter een verzwaringskussen is dat het extra gewicht drukt op het lichaam en zo een kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel. Dit kan leiden tot een diepere, meer ontspannen slaap en kan ook helpen bij angstgevoelens en stress.

Een verzwaringskussen voor kinderen

Speciaal voor kinderen heeft Go For The Moon een verzwaringskussen ontwikkeld dat is ontworpen om te helpen bij een betere slaap. Het kussen (de Tiny Moon Pillow) is gemaakt van 100% linnen, gevuld met kersenpitten en weegt ongeveer 385 gram. Het halve maantje is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: paars, bruin en groen. Het kussentje geeft rust en warmte en kan helpen bij kinderen met slaapproblemen, ADHD, autisme.

kersenpitkussen kind

Een verzwaringskussen voor volwassenen

Ook voor volwassenen kan een verzwaringskussen helpen bij een betere nachtrust. Het extra gewicht (bijna 1 kilo) kan helpen bij het verminderen van onrust en stress en kan leiden tot een diepere, meer ontspannen slaap. Het kussen van Go For The Moon (de Big Moon Pillow) is ontworpen in een halve maan vorm, waardoor het zich perfect vormt naar je lichaam. The Moon Pillow is gevuld met kersenpitten, wat zorgt voor zwaarte en warmte. Hierdoor kan het kussen ook menstruatiepijn verlichten.

verzwaringskussen

Wil je een betere nachtrust? Dit is het uitproberen waard!

Een verzwaringskussen kan helpen bij een betere nachtrust door het bieden van extra gewicht en druk op het lichaam. Het kan zowel kinderen als volwassenen helpen bij het verminderen van angst, onrust en stress en kan leiden tot een diepere, meer ontspannen slaap. Het kersenpitkussen The Moon Pillow is ontwikkeld als warmte- en verzwaringskussen, dat bijdraagt aan meer ontspanning en een betere nachtrust. Het kussen is gevuld met kersenpitten en heeft een halve maan vorm, waardoor het zich perfect naar het lichaam vormt en daar rust en warmte biedt. Als je moeite hebt om in slaap te vallen of vaak wakker wordt gedurende de nacht, kan het uitproberen van een verzwaringskussen het proberen waard zijn.

Intro tekst

Titel

Tekst

Sarah H
Sarah H
Ik had nog nooit een suncatcher gezien, dus dit was extra bijzonder.
Lees verder
Ik kreeg de Regenboogkristal cadeau van een vriendin in een moeilijke periode. Ik had nog nooit een suncatcher gezien, dus dit was extra bijzonder. De kleuren en het licht die de kristal creëert als de zon er doorheen schijnt, zijn echt geweldig. Het maakt me echt even vrolijk. Nu heb ik er zelf een aantal gekocht om cadeau te geven aan anderen. Perfect voor iedere gelegenheid en wanneer je iemand positiviteit en licht gunt! 🙂

Titel

Tekst

Titel

Tekst

Tekst

De waardering van www.goforthemoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 85 reviews.

Verzending vanaf woensdag 27 dec

Vanwege de feestdagen wordt jouw bestelling woensdag 27 december verzonden. 

Dank voor je geduld en geniet van de kerst!