fbpx

Wij verzenden iedere woe & vrij.
Bestellingen vóór 11u gaan nog mee.
Gratis verzending bij besteding vanaf 125,-

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit kersenpitkussen met lavendel verbetert slaap en ontspanning

Heb je moeite om in slaap te vallen of ben je op zoek naar een manier om te ontspannen? Look nu further, want hier is The Moonpillow! Dit kersenpitkussen met lavendel is de perfecte must have voor een goede nachtrust en ontspanning.

Wat is The Moonpillow?

The Moonpillow is een handgemaakt kussen gevuld met kersenpitten en lavendel. Kersenpitten hebben de eigenschap om warmte te geven en vast te houden in je lichaam. Lavendel heeft een kalmerend effect op lichaam en geest, wat helpt bij het verminderen van stress en bijvoorbeeld angstgevoelens. Samen is dit een ideale combinatie voor sneller inslapen. Ook voor menstruatiepijn is het kersenpitkussen een perfecte oplossing. De warmte zorgt voor pijnverlichting op de juiste plek, mede door de vorm van het kussen.

Het gebruik van The Moonpillow is eenvoudig. Verwarm het kussen in de magnetron en leg het op het lichaam, waar je het warm wilt hebben. Volg altijd de meegeleverde instructies voor veilig gebruik! Het kussen kan ook gebruikt worden als een koud kompres, door het een paar uur in de vriezer te leggen.

Wat zijn de voordelen van The Moonpillow?

De 5 belangrijkste voordelen van The Moonpillow:

 1. Verbetert de slaapkwaliteit
  De lavendelgeur* en het gewicht van het kussen heeft een kalmerend effect, wat helpt bij het verminderen van stress en angstgevoelens. Door de warmte en het gewicht van het kersenpitkussen ontspant je lichaam. Dit alles helpt je slaapkwaliteit te verbeteren.
  *In de Tiny Moon Pillow voor kindjes zit – uit veiligheidsoverwegingen – geen lavendel. Voor hen is de warmte en het verzwarende element effectief genoeg om de slaap te verbeteren.
 2. Helpt tegen menstruatiepijn, spierpijn, -spanning en -stijfheid
  Het kersenpitkussen kan worden gebruikt als warmtekussen om spierontspanning te bevorderen. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die last hebben van spierpijn, -spanning of -stijfheid. Door het kussen op het pijnlijke gebied te leggen, wordt de pijn verzacht en het herstelproces in gang gezet.
 3. Verminderen van zwellingen en kneuzingen
  Bij zwellingen, kneuzingen en verstuikingen gebruik je het kersenpitkussen als koud kompres. Leg het kussen op de stijve en pijnlijke gewrichten voor 10 tot 20 minuten. De kou helpt om de pijn te verminderen en zwellingen te laten afnemen.
 4. Milieuvriendelijk en duurzaam
  The Moonpillow is gemaakt van natuurlijke materialen en kan hergebruikt worden. Dit maakt het een milieuvriendelijke en duurzame optie voor mensen die op zoek zijn naar alternatieven voor synthetische producten.
 5. Langer warm dan een kruik
  Een kersenpitkussen blijft langer warm dan een warmwaterkruik en houdt de warmte langer vast in je lichaam. Een kruik kan de warmte juist uit je lichaam onttrekken. Bovendien vormt The Moon Pillow zich naar je lichaam waardoor je het gemakkelijk en op elk lichaamsdeel gebruikt.

The Moon Pillow is een kersenpitkussen (met lavendel) voor jong en oud


The Moon Pillow is een natuurlijk en effectief middel om beter te slapen en te ontspannen. Voor jong en oud, want we hebben twee modellen ontwikkeld: The Tiny Moon Pillow voor kinderen en The Big Moon Pillow voor volwassenen. Het kersenpitkussen met lavendel heeft verschillende voordelen, waaronder verbetering van de slaapkwaliteit, spierontspanning, natuurlijke pijnverlichting en duurzaamheid. Dus ben je op zoek naar een natuurlijke en effectieve oplossing om beter te slapen en te ontspannen? Dan is The Moonpillow jouw nieuwe must have!

PS. Zoek je meer manieren om je slaapkwaliteit te verbeteren? Onze Body Pillows zijn óók onmisbaar bij Het Nieuwe Slapen. Je leest er HIER meer over.

Intro tekst

Titel

Tekst

Sarah H
Sarah H
Ik had nog nooit een suncatcher gezien, dus dit was extra bijzonder.
Lees verder
Ik kreeg de Regenboogkristal cadeau van een vriendin in een moeilijke periode. Ik had nog nooit een suncatcher gezien, dus dit was extra bijzonder. De kleuren en het licht die de kristal creëert als de zon er doorheen schijnt, zijn echt geweldig. Het maakt me echt even vrolijk. Nu heb ik er zelf een aantal gekocht om cadeau te geven aan anderen. Perfect voor iedere gelegenheid en wanneer je iemand positiviteit en licht gunt! 🙂

Titel

Tekst

Titel

Tekst

Tekst

De waardering van www.goforthemoon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 83 reviews.

Verzending vanaf woensdag 27 dec

Vanwege de feestdagen wordt jouw bestelling woensdag 27 december verzonden. 

Dank voor je geduld en geniet van de kerst!